catering
MENU CATERINGOWE 2025
ZUPA 350ml
*Krem z pomidorów pelati z serkiem ricotta i szpinakowo bazyliowym pesto 25,00
*Krem z białych warzyw z wegańskim serem feta i oliwą truflową (vege) 25,00
*Zupa sezonowa
DANIA
*Kotlet schabowy w panierce bezglutenowej, ziemniaki 45,00
*Eskalopki wieprzowe w sosie śmietanowym z pieczarkami, ziemniaki 46,00
*Polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowym z suszonymi pomidorami, ziemniaki 49,00
*Antrykot z kurczaka w panierce bezglutenowej, ziemniaki 45,00
*Stripsy z kurczaka w panierce bezglutenowej, frytki belgijskie 45,00
*Eskalopki z kurczaka w kremowym sosie serowym z gorgonzolą, gnocchi bezglutenowe 49,00
*Eskalopki z kurczaka w kremowym sosie ze szpinakiem, suszonymi pomidorami, ziemniaki puree 45,00
*Eskalopki z kurczaka w kremowym sosie z kurkami, ziemniaki opiekane w ziołach 47,00
Do każdego dania miks sałat z dodatkiem pomidorków koktajlowych, ogórka w miodowo musztardowym winegret
GNOCCHI
*Gnocchi z kremowym szpinakowo bazyliowym sosem Pesto 40,00
*Gnocchi z kremowym sosie serowym z gorgonzolą i grana padano 40,00
*Gnocchi z sosem Bolognese na czerwonym winie z dodatkiem grana padano 42,00
*Gnocchi bezglutenowe z sosem z pomidorów pelati 40,00
SAŁATKI
*Sałatka z kurczakiem w panierce bezglutenowej w sosie vinegret 40,00
*Sałatka grecka z wegańskim serem feta w sosie vinegret 40,00
*Sałatka z mozzarellą i pomidorami w sosie Pesto 40,00
*Sałatka Fresca mix sałat z dodatkiem pomidorków cherry, ogórka, oliwek i karczocha 37,00
DESER 200ml
( w zależności od dostępności)
Krem mascarpone z bita śmietaną i musem truskawkowym 20,00
Panna Cotta (bez laktozy) z musem owocowym 20,00
Chia z musem owocowym 20,00
Tiramisu 20,00
Sernik baskijski z biała czekoladą 20,00
Telefon 720 115 505
Celiakia
Dieta dla osób chorych na celiakię polega na całkowitym wyeliminowaniu glutenu z codziennej diety.
Eko
Dobieramy produkty aby oprócz tego aby były bezglutenowe, to zwracamy uwagę aby również były ekologiczne.
Bezglutenowe
Nasze produkty są bezpieczne dla osób uczulonych na gluten.